PERSBERICHT: WETTERMERK OFFICIËLE PARTNER VAN DE 24 UUR WATERSTOF CHALLENGE

Leeuwarden, Nederland – 5 september 2023- Marketingbureau Wettermerk B.V. uit Leeuwarden heeft met trots aangekondigd dat het een strategisch partnerschap is aangegaan met de 24 uur Waterstof Challenge voor de editie van dit jaar, die plaatsvindt in 2023. Dit partnerschap onderstreept de toewijding van Wettermerk B.V. en de 24 uur Waterstof Challenge aan duurzaamheid en innovatie binnen de waterstofindustrie. 

 

De 24 uur Waterstof Challenge, die dit jaar van start gaat in Alphen a/d Rijn bij hoofdsponsor Plug Power, is een toonaangevend evenement dat de potentie van waterstof als toekomstige energiebron benadrukt. Waterstof staat bekend als een duurzame grondstof en een veelbelovende oplossing voor het aanpakken van onze energie-uitdagingen en het verminderen van de CO₂-uitstoot. Als marketingbureau gespecialiseerd in duurzame bedrijven in de water- en cleantech industrie, en verwante maakindustrie, ziet Wettermerk B.V. de enorme waarde van waterstof voor de toekomst en wil het bijdragen aan het vergroten van de zichtbaarheid ervan. 

 

Ruth Rottiné, directeur en oprichter van Wettermerk B.V., verklaarde: “Wij zijn enorm verheugd over dit partnerschap. Waterstof is een cruciale pijler voor de toekomst, en als marketingbureau streven wij ernaar om het bewustzijn en de acceptatie ervan te vergroten. Samen met de 24 uur Waterstof Challenge zullen we ons inzetten om de boodschap van duurzame waterstoftechnologie te verspreiden.” 

De 24 uur Waterstof Challenge bevordert de ontwikkeling en het gebruik van waterstof als schone energiebron en trekt de aandacht van industrieleiders, innovators en milieubewuste individuen wereldwijd. Door de 24 uur Waterstof Challenge te sponsoren, draagt Wettermerk B.V. actief bij aan haar missie om duurzame bedrijven zichtbaar en vindbaar te maken, en draagt zij bij aan de mondiale inspanningen voor een groenere toekomst. 

 

Twinning Energy, Wim Peels is een van de twee organisators. Arjan de Putter van Fast Concepts is de andere en voegde eraan toe: “Wij beschouwen Wettermerk als dé expert op het gebied van marketing en communicatie. Hun expertise zal niet alleen de deelnemers van de 24 uur Waterstof Challenge ondersteunen tijdens het event maar ook daarvoor. Het zal tevens helpen om waterstof als energiebron naar een breder publiek te brengen.” 

 

De 24 uur Waterstof Challenge, gepland op 6 en 7 oktober 2023, biedt zowel Wettermerk B.V. als de 24 uur Waterstof Challenge-organisatie de gelegenheid om hun gezamenlijke visie op duurzaamheid en innovatie te presenteren aan een internationaal publiek van professionals en geïnteresseerden. Beide partijen kijken uit naar een succesvolle deelname aan dit evenement en naar de mogelijkheid om de wereld te inspireren met hun toewijding aan een duurzamere toekomst. 

 

Over Wettermerk B.V. 

Wettermerk B.V. is een vooraanstaand marketingbureau gevestigd in Leeuwarden, gespecialiseerd in het ondersteunen van duurzame bedrijven in de water- en cleantech industrie en aanverwante maakindustrie. Het bureau staat bekend om zijn expertise op het gebied van merk- en marketingresultaten en zet zich in voor de wereldwijde promotie van duurzame innovaties. Meer: www.wettermerk.nl 

 

Over de 24 uur Waterstof Challenge 

De 24 uur Waterstof Challenge is een jaarlijks evenement dat de mogelijkheden van waterstof als schone energiebron onder de aandacht brengt en promoot. Het evenement trekt deelnemers en toeschouwers van over de hele wereld en dient als een platform voor kennisdeling, innovatie en bewustwording rondom waterstoftechnologie. Meer: www.waterstofchallenge.nl 

 

Einde persbericht
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Noot voor de redactie:
Voor persvragen en meer informatie, neem contact op met: 

Directeur en oprichter Ruth Rottiné via ruth@wettermerk.nl of via +31 (6) 11111991.  

 

Voor meer informatie over de 24h2 Challenge, neem contact op met: 

Directeur Fast Concepts via arjan@fastconcepts.nl of via 06-41289084. 

Deel deze post

Ontdek meer

Laat ook zien wie je merkelijk bent

Ontdek ons stroommodel, bepaal jouw positie en plan een groeigesprek. Dan gaan we samen kijken naar de beste oplossing.

Ontdek ons stroommodel en bepaal jouw positie.
Plan een groeigesprek.
Bepaal samen de invulling van jouw zuivere marketing.