Ons verhaal

Wettermerk is een fullservice marketingbureau met een duidelijke focus: groei van jouw water- of cleantech bedrijf! Op eerlijke en zinvolle manier jouw groei verwezenlijken is onze missie en dat merk je in alles wat wij doen.

01

Waarom?

Innovaties die bedacht en gemaakt zijn, door de watersector en aanverwante, om waterschaarste te voorkomen, behoren op een zichtbaar podium!

02

Hoe?

Hoe meer deze bedrijven zichtbaar zijn, hoe groter de kans dat onze wereld schoon en water voorradig blijft. Dit is dé behoefte die ook mensen met elkaar verbindt.

03

Wat?

Wij zijn erop gebrand om bedrijven en organisaties in de watersector en aanverwante, bij te staan in hun marketing. Wij pakken dit aan door het optimaliseren van de chemie tussen de betrokken partijen: marketing zoals het van oorsprong is bedoeld. Door het inzetten van communicatie, psychologie en inhoud maken wij, samen met techneuten, relevante marketing waardoor de vonk overslaat. Wanneer de chemie weer klopt, gaat ons marketinghart sneller kloppen. Dat is het punt waarop de bedrijven laten zien wie ze ‘merkelijk’ zijn: een zuiver en waterdicht merk die klanten aantrekt en behoudt!

Dit zijn wij

Onze spetters

Bij Wettermerk werken we met een hecht en jong team, waarbij iedereen doet waar zijn of haar talenten liggen en daardoor werkt in de “zone of genius”. Door op deze manier te werken verzekeren wij onze opdrachtgevers ervan dat zij bij elk vraagstuk geholpen worden door een specialist op het gebied waar zij ondersteuning nodig hebben.

 

Ruth Rottiné

Oprichter | Merkstrateeg

Kevin Verhaaf

Online Strateeg

Peter Meelker

Content Marketeer

Harminke Vellinga

Financieel Medewerker

Robbert Evers

Marketing Consultant

Tseard Verbeek

Digital Marketing Expert

Benieuwd naar jouw verhaal?

Denk jij dat jouw boodschap beter kan? Wij helpen je hier graag bij! Plan vrijblijvend een groeigesprek in om erachter te komen hoe we jou kunnen helpen.

Ontdek ons stroommodel en bepaal jouw positie.
Plan een groeigesprek.
Bepaal samen de invulling van jouw zuivere marketing.