Marketing Creators’ Day

Ben jij een start-up in de watersector en wil je je merk versterken? Doe dan mee met de Marketing Creators’ Day en ontdek hoe je een sterke merkidentiteit kunt opbouwen.

Hét evenement voor start-ups in de watersector

Wil jij als start-up in de watersector jouw merk versterken en je onderscheiden van de concurrentie? Dan is de Marketing Creators’ day precies wat je zoekt! Leer hoe je een sterke merkidentiteit kunt opbouwen, de kracht van kleur kunt gebruiken en hoor inspirerende succesverhalen van koplopers uit de sector. Tijdens de pitchsessie krijg je de kans om jouw eigen merkverhaal te presenteren en connecties te maken met andere professionals uit de industrie. Schrijf je nu in en geef je merk de boost die het verdient!

 

Praktische informatie:

Het evenement vindt hier plaats: Turfmarkt 11, 8911 KS Leeuwarden
Je kan je Early Bird ticket nu voor €200 hier bemachtigen

Het aftellen is begonnen!

Marketing Creators' Day

Haal alles uit jouw start-up in de watersector en verzeker je van een plek op de Marketing Creators' day! Vraag nu jouw early bird ticket aan voor slechts €200 en ontdek hoe je een sterk merk kunt opbouwen en waardevolle connecties kunt maken. Maar wees er snel bij, want de early bird tickets zijn beperkt beschikbaar.

Naam(Vereist)

Georganiseerd in samenwerking met