Acquaint: de sprong naar internationale zichtbaarheid

De uitdaging en oplossing

Acquaint, een grote internationale speler in pijpleidinginspecties, streefde naar een wereldklasse representatie van hun merk online. Om dit te bereiken, engageerde het gehele team in diepgaande interne workshops om de essentie van het merk concreet te maken. In samenwerking met de webbouwer Basticom, onderging de onderneming een uitgebreide rebranding en website vernieuwing. Dit alles culmineerde in een krachtige online aanwezigheid die trouw blijft aan hun Friese roots en hun mondiale missie. Door een diepgaande en holistische aanpak garandeerde Acquaint niet alleen een sterk verbeterde online aanwezigheid, maar ook een merk dat zowel medewerkers als klanten wereldwijd aanspreekt

Resultaat: Dit resulteerde in een uniforme en herkenbare stijl die ingezet wordt over alle communicatiekanalen, waardoor Acquaint zich als een marktleider onderscheidt.

www.acquaint.eu
Pakket: strategie, rebranding en custom site

Over Acquaint

Acquaint onderzoekt met innovatieve apparatuur leidingen voor drinkwater en afvalwater en doen dat wereldwijd. Ze excelleren in het creëren van duurzame oplossingen die bijdragen aan het optimaliseren van de ondergrondse infrastructuur. Deze inspanningen worden ondersteund door een krachtige communicatie- en marketingstrategie, ontworpen om hun toonaangevende positie zowel in binnen- als buitenland te benadrukken.

opdrachtgever

Acquaint

branche

Watertech

tags

Nederlands

resultaat

Creatie van een nieuwe website

Aanpak van Wettermerk

De methode van Wettermerk past perfect bij Acquaint’s ambitie voor de creatie van een krachtige merkervaring. Vanuit het definiëren van de kernwaarden van de onderneming en de unieke verkoopargumenten van hun technologie, heeft Wettermerk het rebrandingsproces verder ingezet. Het traject resulteerde in de creatie van een heldere merkidentiteit, zichtbaar in alle communicatie-uitingen. Deze kon vervolgens worden vertaald door, onder andere, de geselecteerde webbouwer. De samenwerking tussen Wettermerk en Acquaint zorgde voor een kwalitatieve en consistente herkenbaarheid in alle aspecten van het bedrijf.

“Wettermerk is uitzonderlijk in het uitvoeren van complete rebranding. Hun team blinkt uit in het bieden van originele creatieve invullingen, uitgevoerd met strategische scherpzinnigheid en een onberispelijke executie. Daarbovenop zijn ze fantastische collega’s om mee samen te werken!”

Deze aanpak heeft Acquaint voorzien van een herkenbare en invloedrijke online identiteit die respect afdwingt in de industrie. Het bevordert eenheid binnen het bedrijf en zorgt voor een authentieke vertegenwoordiging van het merk in alle communicatievormen.

Laat ook zien wie je merkelijk bent

Ontdek ons stroommodel, bepaal jouw positie en plan een groeigesprek. Dan gaan we samen kijken naar de beste oplossing.